Der Rächer von Davos

Rendező: Heinrich Brandt, Switzerland, 1924

Switzerland, 1924
Szenenphoto aus Der Rächer von Davos, © Gotthard-Film, Zürich


Színész és a csapat

Gyártó Gotthard-Film, Zürich
Rendező Heinrich Brandt

Technikai információk
Technikai információk Formátum: 35 mm - fekete-fehér film,Lenght: 58 minutes
Hangrendszer: silent
Szenenphoto aus Der Rächer von Davos, © Gotthard-Film, Zürich

Jegyzet (német): Dieses Rachedrama wurde 1924 als sog. “Abenteuer- und Liebesfilm” anlässlich der olympischen Winterspiele in Davos gedreht. Eine junge Frau verliebt sich in einen kriminellen Grafen, der sie ausnimmt und dann verschwindet. Als sie ihr Liebeskummer in den Schnee und grösste Gefahr treibt, schwört ihr Freund Bob Rache...

General Information

Der Rächer von Davos is a motion picture produced in the year 1924 as a Switzerland production. The Film was directed by Heinrich Brandt, with in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of Der Rächer von Davos available.

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

    Disclaimer
    A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Der Rächer von Davos (1924) - KinoTV Movie Database (M)