Tragico convegno

Rendező: Ivo Illuminati, Italy, 1915

Italy, 1915
Szenenphoto aus Tragico convegno, © Celio Film, Roma


Színész és a csapat

Gyártó Celio Film, Roma
Forgalmazó cég Celio Film, Roma
Rendező Ivo Illuminati
Operatőr Fernando Dubois
Színész Angelo Gallina [Lucien Danglar]
Ivo Illuminati [Baron Abruzzio]
Maria Jacobini [Maria Pansa]
Fulvia Perini
Fulvia Perini [Baroness Fulvia Abruzzio]
Fulvia Perini

Technikai információk
Kategória: Játékfilm
Technikai információk Formátum: 35 mm 1:1,33 - Ratio: 1:1,33 - fekete-fehér film,
Hangrendszer: silent
Bemutató: március 1915 in Italien
Vorhandene Kopien: Unvollständige Kopien des Films existieren [Archiv: EYE Filmmuseum (Amsterdam) Filminstitute Netherlands]

Jegyzet (német): Zwei von drei Akten in einer Kopie des Niederlšndischen Filmarchivs EYE

General Information

Tragico convegno is a motion picture produced in the year 1915 as a Italy production. The Film was directed by Ivo Illuminati, with Angelo Gallina, Ivo Illuminati, Maria Jacobini, Fulvia Perini, , in the leading parts. We have currently no synopsis of this picture on file; There are no reviews of Tragico convegno available.

Irodalom Il Cinema Ritrovato 2013, Bologna, Katalog

Referenzen zum Film in anderen Datenbanken:

Unter anderem wurde der Film bei folgenden Filmfestivals aufgeführt:

Disclaimer
A fenti információk nem teljes, de hogy az információt adatbázisunkban idején utolsó frissítés. Minden adat kutatott a legjobb tudásom és meggyőződésem, jogi követelések eredő hibás vagy hiányzó információk megjelenítése kifejezetten elutasítják. Mivel a jelenlegi ítélkezési gyakorlat az egyes országokban tehető felelőssé személy, amely a címeket, amelyeknek tartalma vagy büntető terjedt tovább is utalhat ilyen tartalmak és oldalak, ha nem tartalmazza egyértelműen ilyen felelősséget. A linkek alatt már kutatott a legjobb tudása és hite szerint, de nem tudjuk elfogadni semmilyen módon tartalmáért ezen oldalak és linkek már minden felelősséget. Mi biztosítja ezt a magyarázatot értelemszerűen minden országban és minden nyelven. Amennyiben külön jelölés, idézetek a rendes törvény, idézőjel a forrás hozzá. A szerzői jogok ilyen idézetek nem a szerzők. - Tragico convegno (1915) - KinoTV Movie Database (M)